21 Eylül 2012 Cuma

imcoseafood.com

FRESH AND FROZEN ;MARIN SEAFOOD -EXPORT&IMPORT FRUITS AND VEGETABLES INTRNATIONAL LOGISTICS,PRODUCTS,TRANSPORT, SHIPHING, AGENCT BROKER.



KILIÇ BALIĞI - DONUK VE TAZE


KILIÇ BALIĞI  (XIPHIAS GLADIUS)

TAZE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 
BOYLAR        :  30KG VE 150KG ARASI
İŞLEME          : DİLİMLENMİŞ , SOYULMUŞ , TEMİZLENMİŞ YAHUT TEŞHİR İÇİN BÜTÜN.
AMBALAJ      : DEV STRAFOR KUTULARDA JEL BUZ PAKETLERİ İLE BİRLİKTE ULUSLAR ARASI HAVA TAŞIMACILIK KANUNLARINA UYGUN VAZİYETTE SIZDIRMAZ , HAVA ALMAZ PAKETLENMİŞ.
DONUK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 
BOYLAR        : 30KG VE 150KG ARASI
İŞLEME          : İSTEĞİNİZE BAĞLI OLARAK TEMİZLENDİKTEN SONRA IQF TUNELL İLE TEK TEK DONDURULMUŞ, DİLİMLENDİKTEN SONRA TEK TEK VAKUMLANMIŞ YADA BÜTÜN OLARAK.












LAHOS - TAZE


LAHOS (EPINEPHELUS AENEUS
TAZE LAHOS ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        :  800GR VE ÜSTÜ (800-1,5 KG / 1,5-2,5 KG / 2,5- 6 KG)
AMBALAJ      : 10-12 - 14 - 18 KG LIK STRAFOR KUTULARDA JEL BUZ PAKETLERİ İLE BİRLİKTE ULUSLAR ARASI HAVA TAŞIMACILIK KANUNLARINA UYGUN VAZİYETTE SIZDIRMAZ , HAVA ALMAZ PAKETLENMİŞ.


















MERCAN - DONUK VE TAZE


MERCAN (SPARUS PAGRUS) VE FANGRİ (PAGRUS PAGRUS)
TAZE MERCAN ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        :  400GR VE ÜSTÜ (400-600 / 600-800 / 800-1KG / 1KG -3KG

AMBALAJ      : 10-12 KG LIK STRAFOR KUTULARDA JEL BUZ PAKETLERİ İLE BİRLİKTE ULUSLAR ARASI HAVA TAŞIMACILIK KANUNLARINA UYGUN VAZİYETTE SIZDIRMAZ , HAVA ALMAZ PAKETLENMİŞ.
DONUK MERCAN ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        :  400GR VE ÜSTÜ (400-600 / 600-800 / 800-1KG / 1KG -3KG
İŞLEME          : İSTEĞİNİZE BAĞLI OLARAK IQF TUNELL İLE TEK TEK DONDURULMUŞ YAHUT 10 AR KG LIK BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ





BARBUN - DONUK VE TAZE


BARBUN (MULLUS SPP.)
TAZE BARBUN ÜRÜNÜ ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        :  150GR VE ÜSTÜ MAX 300 GR
AMBALAJ      : 6-7KG LIK STRAFOR KUTULARDA JEL BUZ PAKETLERİ İLE BİRLİKTE ULUSLAR ARASI HAVA TAŞIMACILIK KANUNLARINA UYGUN VAZİYETTE SIZDIRMAZ , HAVA ALMAZ PAKETLENMİŞ.
DONUK BARBUN ÜRÜNÜ ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        : 150GR VE ÜSTÜ MAX 300GR 
İŞLEME          : İSTEĞİNİZE BAĞLI OLARAK IQF TUNELL İLE TEK TEK DONDURULMUŞ YAHUT 10 AR KG LIK BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ
Resim yazısı ekle





LÜFER - DONUK


LÜFER & KOFANA (POMATOMUS SALTATRIX)

DONUK LÜFER ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        : 300GR/ 600GR YAHUT 600GR / 1,2KG
İŞLEME          : İSTEĞİNİZE BAĞLI OLARAK IQF TUNELL İLE TEK TEK DONDURULMUŞ YAHUT 10 AR KG LIK BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ





 

 

 

 

 

PİSİ BALIĞI - DONUK VE TAZE


PİSİ BALIĞI (PARALICHTHYS SPP.)
PİSİ TAZE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        :  500GR VE ÜSTÜ MAX 5 KG
AMBALAJ      : 10-12 KG LIK STRAFOR KUTULARDA JEL BUZ PAKETLERİ İLE BİRLİKTE ULUSLAR ARASI HAVA TAŞIMACILIK KANUNLARINA UYGUN VAZİYETTE SIZDIRMAZ , HAVA ALMAZ PAKETLENMİŞ.
PİSİ DONUK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        : 500GR VE ÜSTÜ MAX 5 KG 
İŞLEME          : İSTEĞİNİZE BAĞLI OLARAK IQF TUNELL İLE TEK TEK DONDURULMUŞ YAHUT 10 AR KG LIK BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ

TORİK - DONUK


TORİK (SARDA SARDA)
DONUK TORİK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
BOYLAR        : 2 KG / 5 KG ARASI
İŞLEME          : İSTEĞİNİZE BAĞLI OLARAK IQF TUNELL İLE TEK TEK DONDURULMUŞ YAHUT 10 AR KG LIK BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ








EŞKİNA - DONUK VE TAZE


SARI EŞKİNA  (MICROPOGONIAS FURNIERI) VE BEYAZ EŞKİNA (UMBRINA CANOSAI)
TAZE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ (EŞKİNA TÜM CİNSLERİ)
BOYLAR        :  150GR VE ÜSTÜ MAX 6 KG
AMBALAJ      : 10-12KG LIK STRAFOR KUTULARDA JEL BUZ PAKETLERİ İLE BİRLİKTE ULUSLAR ARASI HAVA TAŞIMACILIK KANUNLARINA UYGUN VAZİYETTE SIZDIRMAZ , HAVA ALMAZ PAKETLENMİŞ.
DONUK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ (EŞKİNA TÜM CİNSLERİ)
BOYLAR        : 150GR VE ÜSTÜ MAX 6 KG 
İŞLEME          : İSTEĞİNİZE BAĞLI OLARAK IQF TUNELL İLE TEK TEK DONDURULMUŞ YAHUT 10 AR KG LIK BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ
























































IMCO SEAFOOD CO., işine karşı sorumlu personeli ile her türlü su ürünleri ticaretini titiz bir yaklaşımla yerine getirmektedir. Sunulan yüksek kaliteli hizmetin mimarı olan yöneticiler hizmet çarkının aksamaması için her koşulda yoğun performans göstermektedir.

UZMAN KADROSU İLE  SU ÜRÜNLERİ TİCARETİ YAPMAK, IMCO SEAFOOD CO. ŞİRKETİ’NİN BAŞLICA İŞİDİR.



Hedeflerle Yönetim

 Şirket hedefleri katılımcı bir tarzda çalışanlar bazında belirlenir. Şirket hedefleri çalışanlarla paylaşılır ve gerçekçi olmasına dikkat edilir. Gelişmeler periyodik olarak gözden geçirilerek, hedeflerle gelişmeler karşılaştırılır.

 Hedeflere ulaşmada , IMCO SEAFOOD CO. yönetimi ve insan kaynakları bölümü pozitif sonuçlar için etkin rol oynamaktadır.

 Şirket misyonuna ulaşmanın gereği olarak olarak prodüktivitenin arttırılması, müşterilere sunulacak yeni hizmetlerin bulunması ve mevcut hizmet kalitesinin arttırılması için çalışanlarla birlikte sürekli olarak proje çalışmaları yürütülür. Proje konuları çalışanlar arası beyin fırtınaları şeklinde olduğu gibi, bireysel öneriler şeklinde de olabilmektedir. Yani IMCO SEAFOOD CO. çalışanları büyüme hedefi çerçevesinde kişisel ve şirketsel gelişim için maximum gayreti göstermektedir.


  Motivasyon

 Başarıya götüren en önemli etkenin "motive olmuş çalışanlar" olduğuna inanmaktayız. Bireysel mutluluğun en üst düzeyde olması hedeflenilmiştir. Kişisel gelişim için IMCO SEAFOOD CO., çalışanlarına gerekli olan tüm alt yapıyı oluşturacaktır. Çalışanların gelişemediği ve hedefleri paylaşmadığı bir şirkette sürekli gelişmeden bahsetmek pek mümkün olamamaktadır.

 Çalışanların beklentileri ile , şirketin beklentilerini buluşturmak ve çalışanların performansını bu hedefe göre değerlendirmek, şirketimizde motivasyonun bir gereği olarak kabul edilmektedir.

 Şirket yönetimi, motivasyonun nasıl gerçekçi olarak yapılması gerektiğini yapılan toplantılarda uzmanlar eşliğinde belirlemektedir.biz inanıyoruz ki motivasyona inanmak, ancak motive olmanın yararlı sonuçlar doğuracağını bilen çalışanlar ile gerçekleşecektir.


  Performans Değerlendirmesi

 Performans değerlendirmesi "hedeflerle yönetim" felsefesi doğrultusunda ele alınan bir süreçtir. Bu süreçte öncelikle kişisel performansa önem verilir. Bu değerlendirme insan kaynakları bölümünün şirket bölüm müdürlerinden aldığı bilgiler ve sonuçlar eşliğinde değerlendirme kıstaslarını ortaya çıkarması ve belirli zamanlarda bunun çalışanlara maddi gelir olarak yansıtılması gerçeğini ortaya çıkarmıştır.

 Değerlendirilecek olan çalışanlar, performanslarının sonuçlarında öncelikli olarak etkilendikleri olayların ortaya çıkması sağlanacak buna bağlı olarak objektif görünüm sağlanacaktır.


 BİZİMLE ÇALIŞMANIZ İÇİN YETERLİ BİR ÇOK ETKEN;

1- SÜREKLİ KONTROL EDİLEN ÜRÜNLER
2- GERÇEK ZAMANLI BİLGİ ALIŞVERİŞİ
3- MEVSİM GEREKSİNİMLERİNE GÖRE ŞEKİLLENEN İTHALAT PROGRAMI
4- HER TÜR ÜRÜN İÇİN ÇOK UYGUN FİYATLAR
5- ZAMANINDA ÜRÜN TESLİM GARANTİSİ
6- YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISI

1 yorum:

  1. Bonjour,
    Permettez-moi de me présenter,
    Mr Maza Kamal, importateur de produits alimentaire depuis 1996.
    Je souhaiterai développer le commerce du poisson frais, dans notre pays avec vous et votre esteemed company.
    Merci de me donner amples informations sur les produits et le packaging ainsi que les prix et si c'est possible de nous trouver le meilleur moyen d'acheminement du produits par avion.
    Chaleureuses Salutations.
    Mr Maza Kamal
    kamalmaza@gmail.com
    Tel: 00213666729977

    YanıtlaSil